Millennium Bank refinanteaza toate creditele unei companii printr-un singur produs

Millennium Bank ofera o facilitate destinata companiilor pentru refinantarea creditelor de capital de lucru, de investitii sau leasing, si anume Creditul pentru Consolidarea Datoriilor.

“Creditul de Consolidare a Datoriilor imbunatateste lichiditatea campaniilor si controlul asupra afacerii prin consolidarea datoriilor bancare si/sau restructurarea scadentei acestora. Acest produs reconfirma strategia Millennium Bank de a oferi clientilor solutii financiare eficiente, care asigura confort si flexibilitate”, a declarat Dana Feher, Head of Corporate Banking Products la Millennium Bank.

Prin achizitionarea Creditului pentru Consolidarea Datoriilor, procesul de gestionare a datoriilor este simplificat. Astfel, clientul va achita o singura rata lunara care poate fi mai mica decat totalul ratelor lunare anterioare. Valuta in care se acorda noul credit poate fi adaptata in functie de nevoile clientului, iar relatia contractuala se desfasoara cu o singura banca. Solutia financiara de la Millennium Bank se axeaza pe doua componente: inlocuirea tuturor creditelor ramase de rambursat cu un singur credit, contractat de la Millennium Bank, si rescandentarea datoriilor.

Creditul de Consolidare a Datoriilor se acorda pe o perioada de pana la 60 de luni, in RON, EUR, USD, CHF sau GBP. Perioada de gratie este de pana la sase luni.

Pentru promovarea acestui produs, Millennium Bank desfasoara o campanie de comunicare in presa scrisa si online, intre 15 septembrie si 10 octombrie 2008. Conceptul creativ subliniaza ideea ca, de cele mai multe ori, cea mai potrivita alegere este solutia cea mai simpla. in cazul Creditului pentru Consolidarea Datoriilor, beneficiile sunt simplificarea platii ratelor si usurinta de a le gestiona. GMP Advertising a dezvoltat conceptul creativ, iar Initiative Media s-a ocupat de achizitionarea spatiului media.

Echipa Millennium Bank care a dezvoltat campania este formata din Dana Feher – Head of Corporate Banking Products, Mihaela Mihai – Product Manager Corporate Loans, Cristina Bold – Head of Corporate Communications, Ioana Popa – Brand & Communication Manager si Cristiana Sintescu – Merchandising Specialist.

Persoana de contact
Oana Ghica – PR Specialist, Millennium Bank
Email: [email protected]
Telefon: +40 21 308 1569; +40 372 228 569 | Ext. 217 3569

Despre Millennium Bank

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. In prezent, Millennium Bank are 42 de unitati pe teritoriul Romaniei, dintre care 11 Financial Centers, 30 Credit Centers si o sucursala de Private Banking. Millennium Bank se adreseaza atat companiilor cat si populatiei, printr-o gama larga de produse. Investitia initiala pentru Romania a fost de 40 milioane euro, iar pana la sfarsitul anului 2011, banca estimeaza o investitie de 300 milioane euro, urmand ca numarul sucursalelor sa ajunga la 100, pana la sfarsitul anului 2009.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.