Prefectul de Giurgiu solicita sprijin guvernamental pentru drumuri

Guvern, suplimentare fonduri, reabilitare drumuri

Prefectul judetului Giurgiu, Vasile Mustatea, a solicitat fonduri suplimentare de la bugetul de stat pentru reabilitarea drumurilor judetene pe care le considera adevarate “vagauni”.

“Am solicitat Guvernului Romaniei suplimentarea cu 113 milioane de lei a fondurilor pentru reabilitarea si modernizarea drumurilor din judet, pentru ca suntem tot pe ultimul loc la acest capitol in tara”, a declarat prefectul.

El spune ca trebuie reabilitati si modernizati aproximativ patru sute de kilometri de drumuri din judet, pentru ca “se circula mai bine pe camp, drumurile fiind adevarate vagauni”. “Prioritatea numarul unu a judetului o reprezinta reabilitarea si modernizarea drumurilor, pentru ca altfel nu putem vorbi de investitii si investitori in judet”, a declarat Mustatea.

El a amintit cazul unei localitati din judet unde primarul aproape ca reusise sa convinga niste investitori francezi sa vina in comuna si, pana sa bata palma cu ei, a inceput o ploaie torentiala care a umplut ulitele de apa si de noroi ceea ce i-a facut sa plece.

Din totalul de aproximativ 500 de kilometri de drumuri din judet, aproape 400 au nevoie de reabilitare. Noua conducere a Consiliului Judetean a anuntat ca vrea sa reabiliteze aproximativ o suta de kilometri de drumuri anual, in ultima luna fiind realizate lucrari pe o portiune de sase kilometri de drum judetean in zona localitatii Gogosari.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.