Piraeus Bank Romania se concentreaza pe IMM-uri

Piraeus Bank, credite pentru IMM

“Cele 5 pachete pe care le lansam in acesta toamna aduc clientilor nostri doua beneficii majore: costuri mai mici la comisioane si dobanzi precum si un grad de confort ridicat asigurat de faptul ca beneficiarul obtine o singura aprobare pentru toate , economisind astfel timp”, declara domnul Dl Georgios Kournavos, Director Dezvoltare IMM.

Primul lansat, Business All Inclusive, se adreseaza IMM-urilor care au ca obiectiv dezvoltarea afacerilor prin investitii sau finantarea activitatii curente.

Pachetul Business All Inclusive asigura accesul clientilor la doua dintre produsele de creditare aflate in portofoliul bancii – creditul pentru investitii si creditul pentru finantarea capitalului de lucru – precum si la serviciul Piraeus Online Banking sau la cardul de credit pentru companii.

Pachetul ofera IMM-urilor cu peste 10 angajati posibilitatea de a oferi salariatilor carduri de salarii cu optiunea de descoperit de cont. Prin intermediul Business All Inclusive, compania are acces 24h/7 zile pe saptamana la conturi si operatiuni precum si la banii aflati in contul curent.

Creditul pentru finatarea capitalului de lucru asigura o suma maxim? echivalenta cu 30% din cifra de afaceri anuala a companiei solicitante, in timp ce perioada de maturitate a imprumutului este de 10 luni. Împrumutul poate fi acordat în RON, EURO, USD ?i CHF.

Produsul este conceput pentru a permite o gestionare eficienta a cheltuielilor curente ale companiei, fie ca acestea reprezinta plati catre furnizori, produc?ie, servicii sau datorii c?tre stat mai recente de 3 luni precum si asigur?ri sociale.

Creditul pentru finantarea capitalului de lucru ofera beneficiarului o serie de avantaje printre care se numara lipsa comisionului aferent sumei neutilizate din creditul acordat, fluidizarea platilor dar si posibilitatea ca utilizatorul sa diminueze valoarea sumei imprumutate si implicit a dobanzii prin tranferarea incasarilor in contul deschis la Piraeus Bank.

Un alt avantaj este modul personalizat de acordare a imprumutului, valoarea acestuia fiind stabilita in functie de necesitatile financiare ale clientului precum si capacitatea sa de rambursare.

Creditul pentru investitii garanteaza o suma maxima echivalenta cu 90% din valoarea investitiei/achizitiei/constructiei, perioada de maturitate a imprumutului fiind de 10 luni. Imprumutul poate fi acordat in RON, EURO, USD ?i CHF. Printre beneficiile acestui tip de credit se numara: termenul generos al finantarii care presupune rate lunare mai mici si o finantare mai mare, calcularea volumului imprumutului in functie de nevoile de finantare ale clientilor si de capacitatea lor de plata precum si consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentelor bancare.

Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Group este grupul financiar cu cea mai rapida crestere din Grecia, avand o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing-ului.

Piraeus Bank Group este o prezenta internationala in ascensiune, concentrata in principal pe zona Europei de Sud-Est, dar si pe centrele financiare din Londra si New York. Piraeus Bank Group are in acest moment 832 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.

Persoana de contact:
Madalina Nistor
Press Office Manager
Piraeus Bank Romania
GSM: 0728 942 027
E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.