Se cauta un sef la Proiecte Europene in cadrul Consiliului Judetean Iasi

angajare, Consiliu Judetean IAsi

Reprezentantii Consiliului Judetean (CJ) Iasi au anuntat pentru 3 noiembrie organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de sef serviciu in cadrul Serviciului pentru Proiecte cu Finantare Internationala, Cooperare Interregionala si Europeana.

“Probele stabilite pentru concurs sunt selectie de dosare, proba scrisa si interviu. Conditiile de participare vizeaza studii superioare economice de lunga durata, studii de master sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, dar si vechime in specialitatea studiilor”, a afirmat purtatorul de cuvant al CJ, Sebastian Tataru.

Functia, in vechea organigrama, a fost ocupata de Claudia Stoica, iar in prezent serviciul din cadrul CJ este condus interimar de Teodora Jinga. Functia este considerata importanta, deoarece acest serviciu pregateste si urmareste derularea proiectelor care obtin finantare europeana.

Pe de alta parte, reprezentantii CJ vor relua concursul pentru ocuparea unei functii de executie in cadrul Directiei Economice, Serviciul Buget.

Practic, dupa organizarea selectiei incepute pe 29 septembrie, postul a ramas vacant, deoarece nici unul dintre cei patru candidati nu a obtinut un rezultat prin care sa poata fi declarat admis.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.