Prefectul de Ialomita s-a autosesizat in cazul zaharului din fonduri UE

prefect, primar, bani

Prefectul s-a autosesizat in urma unor articole aparute in mass media locale si centrale, din care reiese intentia primarilor localitatilor Cosereni, Axintele, Sinesti si Jilavele de a transforma aceasta actiune apolitica intr-una de propaganda in favoarea partidului din care fac parte.

Stelian Caramitru considera ca fiind “imorala si ilegala” conotatia politica data acestui program, astfel de atitudini “aducand grave prejudicii de imagine nu doar comunitatilor pe care le administreaza, ci si judetului”. Pentru a se evita astfel de situatii, liderul Partidului Democrat-Liberal Ialomita, Cazacu Marinica, a recomandat primarilor PD-L ca aceste cantitati de produse sa fie impartite prin biserica.

“Am recomandat primarilor PD-L ca toate aceste cantitati de produse sa mearga direct catre bisericile din localitatea unde isi desfasoara activitatea, pentru a imparti aceste produse cu sprijinul bisericii. PD-L nu doreste sa ia voturi pe amaraciunea oamenilor si, de aceea, consideram ca este mai corect ca aceasta impartire sa se faca prin biserica”, a declarat Cazacu Marinica.

In judetul Ialomita, 31.881 de persoane defavorizate au alocate cate sase kilograme de zahar si 19 kilograme de faina, din Fondul European de Garantare Agricola, primindu-se, in total, 661 de tone de faina si peste 200 de tone de zahar.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.