Raiffeisen va mai finanta proiecte imobiliare din 2010

finantare, imobiliare, banca

Raiffeisen Bank va renunta la finantarea proiectelor imobiliare in Romania anul acesta si in 2009, daca nu va observa imbunatatirea conditiilor pietei, in prezent stopand si proiectele pe care le avea in pregatire in vara, a spus prim-vicepresedintele bancii, Marinel Burduja.

Banca a anulat finantarile proiectelor imobiliare pe care le planuia la finalul acestei veri, in valoare de 600 de milioane euro. Portofoliul de credite pe acest segment al bancii a ramas la nivelul de la sfarsitul verii, de 400 milioane euro, a spus Burduja.

„Atata timp cat nu mai exista cerere la fel de mare, nici Raiffeisen Bank nu mai finanteaza. Am ales sa ramanem la proiectele pe care le-am aprobat deja”, a adaugat prim-vicepresedintele Raiffeisen Bank Romania. Totodata, el a spus ca investitiile in proiectele imobiliare nu mai sunt o prioritate pentru Raiffeisen Bank nici in 2009.

„Vom finaliza aceste investitii aprobate, dar nu incepem alte proiecte nici anul viitor, daca actualele conditii din piata nu se vor imbunatati. Am putea finanta daca va fi o cerere mai mare, insa vom fi prudenti”, a spus Burduja.

Sursa: Realitatea Romaneasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top