Raiffeisen Bank a organizat la Bucuresti conferinta “Raiffeisen CerealExpert”

Raiffeisen Bank, credite

In acelasi timp, Raiffeisen Bank a invitat reprezentanti ai mediului de afaceri care au abordat diferite teme de interes pentru aceasta piata.

De asemenea, au participat reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si ai Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura, pentru a dezbate teme cum sunt situatia fondurilor post- si pre-aderare si a mecanismelor europene de interventie in piata cerealelor din Romania.

Raiffeisen Bank si-a propus sa sustina productia de cereale si toata industria legata de ea, tinand cont de faptul ca Romania beneficiaza de conditii favorabile si o traditie indelungata in culturile de grau, porumb, floarea-soarelui, soia, rapita. Potentialul local de peste 35 milioane de tone de cereale si oleaginoase pe an creeaza premisele ca solutiile pe care le putem oferi partenerilor care activeaza in afacerile cu cereale sa fie unele de succes.

“Sunt foarte multumit ca experientele de pana acum ale Raiffeisen Bank cu partenerii din domeniul agricol au fost un succes si credem ca vom continua in acest ritm si in anii urmatori. Prin produsele bancare oferite dorim sa ne consolidam pozitia pe piata si sa fim permanent alaturi de producatori, comercianti si procesatori din domeniul afacerilor cu cereale”, a spus Marinel Burduja, Prim Vicepresedinte Raiffeisen Bank.

“Oferim produse de creditare partenerilor corporatii cu activitate legata de cereale si oleaginoase inca din anul 2002, iar volumul finantarilor a ajuns in 2008 la 135 de milioane de euro pentru clientii corporatisti, in crestere cu peste 40 de procente fata de anul anterior. Rezultatul in sine este remarcabil, avand in vedere conditiile actuale dificile ale pietei financiare internationale” a declarat Eugen Lascu, director executiv Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank ofera solutii de finantare adaptate perfect ciclului culturilor de grau, porumb, floarea soarelui, soia sau rapita, fie ca este vorba de producatori agricoli pe mari suprafete (pre-finantare culturi agricole), comercianti (finantarea comertului) sau procesatori (finantare procesare): morarit, panificatie, uleiuri comestibile, sroturi si furaje.

Raiffeisen Bank ofera o gama completa de servicii si produse de calitate pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari. Banca are peste 2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 120.000 IMM-uri) si peste 4.400 clien]i corporatii mari si medii.

Pentru informatii suplimentare:
Anca Hasegan
Telefon: 306.16.21
E-mail: [email protected].ro

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.