O noua selectie de proiecte in cadrul Programului pentru victimele violentei in familie

finantare, violenta, familie, servicii sociale

Agentia Nationala pentru Protectia Familiei lanseaza o noua selectia publica de proiecte in baza Programului pentru victimele violentei in familie, subcomponenta a Programelor de Asistenta Sociala din cadrul Programului de Incluziune Sociala, finantat din imprumutul acordat Guvernului Romaniei de Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD) si co-finantat de catre Guvernul Romaniei.

Scopul acestui program este imbunatatirea conditiilor de trai si a incluziunii sociale a grupurilor dezavantajate sau aflate in situatii de risc, si anume a victimelor violentei in familie in cadrul Programului pentru victimele violentei in familie prin crearea serviciilor sociale integrate pentru victimele violentei in familie prin crearea unei retele de centre, formarea personalului specializat, informarea publica privind fenomenul si consecintele lui.

Proiectele, elaborate in limba romana se depun pana la data de 30 martie 2009, ora 14.00, la sediul Agentiei Nationale pentru Protectia Familiei, Str. Dem I. Dobrescu nr. 2-4, Corp D, sector 1, Bucuresti.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.