Investitia in managementul riscului (partea 1 din 3)

Nu cred ca exista un raspuns corect sau unul gresit la aceasta intrebare (Bine, e gresit sa nu investesti). Tine de dimensiunea efortului.
Daca vorbim de devoltarea unei culturi de management al riscului intr-o organizatie, atunci ne putem referi la importanta trainingului.
Iar un astfel de training poate costa de la aprox. 1000 euro pe persoana (cand vorbim de un training organizat inhouse, 2-3 zile, neorientat spre certificare ci doar spre informare si constientizare) si poate ajunge si pana la peste 3000 euro de persoana (daca vorbim de training in vederea certificarii pe un anumit standard – vezi de ex. costurile pentru un training M_O_R, FRM sau PRM – costurile mari sunt datorate faptului ca de regula trainerul este unui de renume international si evident finalitatea este certificarea).

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.