Implementarea proiectului “Extindere si reabilitare retele de distributie apa potabila si canalizare in municipiul Turnu Magurele”

Phare, finantare, Uniunea Europeana, Turnu Magurele, fonduri structurale

Proiectul, cu o valoare totala de 980.853,37 Euro, si-a inceput implementarea la 01.03.2008 si se va finaliza la 31.08.2009.

In cadrul proiectului care are ca obiectiv general cresterea calitatii vietii locuitorilor Municipiului Turnu Magurele si crearea unui impact pozitiv asupra sanatatii populatiei municipiului prin cresterea sigurantei sistemelor de alimentare cu apa potabila, reducerea costurilor de exploatare, consolidarea structurilor institutionale, administrative, de programare si implementare necesare pentru a administra eficient Fondurile Structurale, se vor realiza extinderi si reabilitari ale retelelor de apa potabila, bransamente pentru fiecare gospodarie si se va reface carosabilul in zonele in care se lucreaza.

Proiectul este direct legat si va fi continuat prin investitii care privesc sistemul de alimentare cu apa si canalizare din municipiul Turnu Magurele.

Pentru informatii suplimentare, va puteti adresa doamnei ing. Angela VELICU – responsabil tehnic, Primaria municipiului Turnu Magurele, la telefon 0247.412.451/0766.280.937 sau e-mail: [email protected].

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.