S-a aprobat prima lista de proiecte propusa spre finantare pentru operatiunea 3.1.1 “Sprijinirea accesului la broadband si la serviciile conexe”

finantare, POS CCE, proiecte selectate, imm, ong

Aceasta lista a fost stabilita in urma comitetului de selectie din data de 30.10.2008 si cuprinde un numar de 62 de proiecte selectate si propuse spre finantare. Aceasta lista a fost intocmita, respectandu-se ordinea de inregistrare on-line a proiectelor inscrise pana la numarul 170 inclusiv.

Aplicantii selectati vor fi anuntati in scris despre principalele conditii ale finantarii nerambursabile si daca acestia vor accepta, se va trece la urmatoarea etapa pentru accesarea fondurilor structurale, contractarea. in aceasta etapa se va semna contractul intre beneficiar si MCSI, iar din acest moment beneficiarul isi poate implementa proiectul propus spre finantare.

Amintim ca finantarea pentru operatiunea 3.1.1 se face in limita bugetului apelului, care este de 29,5 milioane lei, iar suma totala a grantului celor 62 de proiecte este in valoare de 3.137.270,46 lei.

Din cei 62 de aplicanti selectati in cadrul operatiunii 3.1.1 “Sprijinirea accesului la broadband si la serviciile conexe”, 48 sunt IMM-uri si 14 sunt ONG-uri.

Lista proiectelor propusa spre finantare poate fi vizualizata pe site-ul www.fonduri.mcti.ro, la sectiunea “Lista proiectelor selectate”.

Pentru informatii suplimentare cu privire la fondurile structurale in domeniul IT&C, reprezentantii Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale va stau la dispozitie la telefon 021.311.41.12 si 021.311.41.55 sau e-mail [email protected].

Sursa: Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.