BCR sustine toate proiectele de afaceri de buna calitate

credite, BCR, imm, finantare

Aceasta abordare este sustinuta fara rezerve de banca-mama, Erste Group, atat pe segmentul retail cat si pe cel al companiilor.

“Erste va continua sa asigure, ca si pana acum, finantarea BCR, in functie de necesitati. Ca urmare, banca noastra are capacitatea de a finanta, atat in lei cat si in EUR, toate proiectele de afaceri de buna calitate, viabile” a declarat Wolfgang Schoiswohl, consilier al Comitetului Executiv BCR pe linia de afaceri corporate.

Totodata, BCR are o noua oferta de creditare pe segmentul retail, foarte avantajoasa, menita sa ajute efectiv clientii sai, oferta pe care cauta permanent sa o imbunatateasca.

“Activitatea curenta arata clar ca banca dispune de o buna lichiditate in EUR ca si in lei. BCR nu a avut si nici nu are vreo solicitare de rambursare anticipata a finantarilor de la banca-mama” a precizat Wolfgang Schoiswohl.

De altfel, BCR are cea mai mare si solida baza de resurse de finantare de pe piata romaneasca.

Soldul creditelor acordate de BCR a avut in ultimul trimestru al anului trecut o evolutie peste media sistemului bancar, banca inregistrand in Noiembrie 2008 cresteri ale cotei de piata atat pe segmentul credite retail (+ 0,5%), cat si pe cel corporate (+0,4% fata de Septembrie).

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 17,5 miliarde de EUR. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 634 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 50 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

BCR emite 24 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS – peste 1.800 de bancomate si peste 15.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate – prin subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital, a pensiilor private, a bancilor de locuinte, precum si in asigurari.

Erste Bank este, cu cei peste 54.000 de angajati, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrala, avand peste 16 milioane de clienti in aproape 3.000 de unitati situate in 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La data de 30 septembrie 2008, totalul activelor era de 209,4 miliarde de euro, profitul net de 1.463,0 milioane de euro, iar rentabilitatea capitalului angajat de 21,7%.

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, puteti afla:

– Prin telefon la numarul 0801.0801.227 (InfoBCR) apelabil din reteaua de telefonie fixa, taxabil la tarif local indiferent de locul din tara de unde este apelat, la numarul 021/407.42.00 apelabil din orice retea sau la *0801227 apelabil prin intermediul serviciului Vodafone EasyDial, de luni pana duminica intre 8:00 si 22:00.

– Prin e-mail la adresa [email protected]. Solicitarile dumneavoastra sunt preluate zilnic, iar informatiile disponibile in Contact Center va vor fi furnizate in termen de maxim 24 ore de la data receptionarii mesajului.

– Prin telefon la numerele 021/311.10.01 si 021/311.02.16 pentru asistenta carduri, disponibil 24 din 24 de ore, 7 zile din 7.

Contact:
BCR, Directia de Comunicare
Telefon 312.00.56
Fax: 313 0117
Corneliu Cojocaru, e-mail: [email protected]
Cezar Marin, e-mail: [email protected]

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.