Planuri de afaceri si strategii de marketing, cu 10.000 euro de la BERD

Prin “Programul de finantare a consultantei in afaceri BAS Romania” finantat de Ministerul Finantelor din Austria si implementat de BERD (Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare), companiile care au intre 7-500 de angajati si o cifra anuala de afaceri de pana la 25 milioane euro pot obtine finantare nerambursabila de pana la 10.000 de euro pentru consultanta in domenii ca restructurarea, reorganizarea companiei, studii de fezabilitate, realizarea planului de afaceri, cautarea de investitori si parteneri strategici, studii de marketing sau implementarea sistemelor de management al calitatii.

Beneficiarii programului sunt numai firmele private cu capital majoritar romanesc care activeaza pe piata de cel putin 2 ani.

“BAS Romania ofera finantare nerambursabila de 50%, dar nu mai mult de 10.000 de euro. Bugetul pentru program este de 2 milioane de euro, iar pana acum 92 de firme romanesti au primit o finantare totala de circa 600.000 de euro”, spune Daniela Marin, directorul programului BAS Romania (Business Adivisory Services).

Mai multe detalii: www.financiarul.ro

Sursa: Financiarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.