Studiu de impact – instrument de evaluare obiectiva a calitatii serviciilor SPO

fronPage_slider_0In cadrul proiectului “CompEtent – dezvoltarea competentelor angajatilor SPO pentru cresterea calitatii si eficientei serviciilor furnizate”, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui, in calitate de beneficiar, continua seria programelor de formare pentru Serviciul Public de Ocupare (SPO) in parteneriat cu A.J.O.F.M. Botosani, A.J.O.F.M. Timis, A.J.O.F.M. Argea, A.J.O.F.M. Bacau, A.J.O.F.M. Buzau, A.J.O.F.M. Tulcea, A.J.O.F.M. Vrancea, Asociatia Aproape de Tine – Iasi, Asociatia Comunitara de Unitate si Mediere-Vaslui si SIVECO Romania SA.

In luna aprilie a acestui an, vor fi derulate trei sesiuni de formare, din care primele serii ale programelor de formare: “Agent de ocupare”, “Analist piata muncii” si a cincea serie a programului de formare “Evaluator proiecte”, acesta fiind unul dintre cele mai solicitate programe de formare profesionala urmate de personalul SPO in cadrul acestui proiect. Tot in luna aprilie, se va finaliza si prima serie a cursului “Competente cheie comune mai multor ocupatii – Competente antreprenoriale”, curs demarat la sfarsitul lunii martie.

Activitatea “Studiu privind impactul proiectului la nivelul judetelor implicate” este reluata in anul II de implementare, cu etapa intermediara de realizare a studiului privind impactul serviciilor furnizate de personalul SPO, la nivelul judetelor Vaslui, Arges Bacau, Buzau, Botosani, Tulcea, Timisoara si Vrancea.

Procesul de evaluare a calitatii serviciilor SPO consta in colectarea de informatii care sa sprijine obtinerea unor date relevante pentru a determina daca s-a produs sau nu o schimbare a competentelor angajatilor SPO ca urmare a participarii la programele de formare organizate in cadrul proiectului. Informatiile vor fi culese de expertii studiu de impact, cu ajutorul unui chestionar, ca instrument de sondare ce urmeaza a fi aplicat in randul beneficiarilor serviciilor oferite de angajatii SPO.

Studiul rezultat va avea rol de evaluare a calitatii serviciilor oferite de personalul SPO ca urmare a cresterii competentelor profesionale ale angajatilor in urma participarii la programele de formare profesionale organizate in cadrul proiectului CompEtent.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeste in oameni!”, Axa prioritara 4 “Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de interventie 4.2 “Formarea personalului propriu al SPO” in baza contractului POSDRU/124/4.2/S/130703.

Persoanele interesate au posibilitatea inregistrarii pe site-ul proiectului www.proiectcompetent.ro, pentru a fi informate despre cursuri si despre stadiul implementarii proiectului. Mai multe detalii despre proiect se gasesc pe: site-ul web al proiectului, www.proiectcompetent.ro.

e-mail: [email protected];
facebook: proiectCompEtent-Id 130703

Sergiu Filipescu – expert comunicare si promovare proiect “CompEtent”, Asociatia Comunitara de Unitate si Mediere Vaslui

Manager proiect “CompEtent” –  Gabriel Lazar

email: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.