Targul IMM 2016 se amana pentru ca nu a atras suficienti expozanti

imm.jpg

Targul Intreprinderilor Mici si Mijlocii (TIMM) 2016 se amana din cauza participarii scazute a firmelor expozante, a anuntat Ministerul Economiei, prin Directia sa de politici antreprenoriale, organizatoarea evenimentului.

TIMM 2016 ar fi trebuit sa aiba loc la Bucuresti, la Romaero Baneasa, in perioada 8-20 noiembrie, insa a fost amanat la o data neindicata de organizator.

“Avand in vedere numarul redus de IMM-uri inscrise in cadrul aplicatiei informatice de participare la TIMM 2016 (52 de societati înscrise din data de 19.10.2016 la data de 01.11.2016 in raport cu 450 numarul estimat de beneficiari) aplicatia de inscriere se suspenda iar evenimentul programat se amana pina la o data ce va fi comunicata ulterior”, a anuntat sursa citata.

Statul isi propusese initial sa aduca la targul de anul acesta 450 de IMM-uri din toata tara, alocand pentru eveniment suma de 3 milioane de lei.

Din acesti bani, 1,62 milioane de lei urmau sa fie cheltuiti pentru decontul unor costuri cu transportul si cazarea expozantilor.

Sursa: AIPPIMM

One thought on “Targul IMM 2016 se amana pentru ca nu a atras suficienti expozanti”

 1. Balici Mihai spune:

  Nu stiu cine a avut ideia cu Targurile , cred ca d-na fost Ministru Grapini
  Inainte de ea ,era un program foarte bun pentru mestesugari ,pfa, ii ,imm, chiar SRL mici care primeau conform programului 2002-2012 CATE 25-30.000 de lei noi pentru asi procura scule si unelte , mici utilaje necesare acestor activitati
  Dumneaei ,care dupa ce a schimbat si a hotarat sa faca targuri , a plecat si s-a facut europarlamentar
  Uitati-va rezultatul ; nu se pot organiza targuri pentru ca cu 1500-2000 de lei nu te poti deplasa intr-un oras sa expui produsele si de aceea programul conceput de aceasta fosta patroana ,care a dat patronatul pe europarlamentarism este falimentar
  Asa oameni asa rezultate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.