Teodorovici despre finantarile publicate cu doua zile inainte de expirare: “Probabil se va anula procedura si se va relua”

Teodorovici.jpg

TeodoroviciPrimele reactii oficiale despre situatia proiectelor POSDRU derulate prin Ministerul Educatiei vorbesc despre o reluare a procedurii.

Ministerul Educatiei a publicat la jumatatea saptamanii trecute anunturi de selectare a unor parteneri pentru 51 de proiecte finantate din bani europeni alocati prin POSDRU, in valoare totala de peste 163 de milioane de euro, cu doar doua zile inainte de expirarea termenului-limita.

“Astazi se va lua o decizie, probabil se va anula procedura si se va relua. Ministerul Educatiei trebuie sa se adreseze Autoritatii de Management POSDRU. Categoric, trebuie stabilite alte termene. Dar este greu de spus care vor fi acestea. Se va vedea de la caz la caz pentru ca nici legea nu spune foarte clar”, a declarat luni Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene.

Mai multe detalii: Gandul

One thought on “Teodorovici despre finantarile publicate cu doua zile inainte de expirare: “Probabil se va anula procedura si se va relua””

  1. Mihaila Raul spune:

    Eu cred ca exista un conflict de interese in participarea ministerului la finantari POSDRU. dar vad ca toate ministerele practica acest sistem. Ministerele coordoneaza aceste AM-uri si tot ele se baga la bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.