Termenul de elaborare a SDL in contextul DLRC, prelungit pana la 4 decembrie a.c.

calendar-orientativ1.jpg

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice și Fondurilor anunta prelungirea termenului de depunere a Strategiilor de Dezvoltare Locala destinate comunitatilor marginalizate urbane in cadrul mecanismului Dezvoltare Locala Plasata sub Responsabilitatea Comunitatii (DLRC), pana la data de 4 decembrie 2017.

Scopul acestei masuri este de a sprijini Grupurile de Actiune Locala pentru a elabora documente strategice de calitate, conforme cu cerintele specifice ale instrumentului DLRC, așa cum acestea au fost solicitate prin Ghidul Specific privind depunerea și selectia Strategiilor de Dezvoltare Locala (Etapa a II-a mecanismului DLRC), publicat in data de 21 august 2017.

Totodata, beneficiarii care au primit sprijin pregatitor in cadrul POCU pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locala DLRC vor beneficia de mai mult timp pentru a putea indeplini activitatile asumate in proiecte.

Cu exceptia termenului final de depunerea a strategiilor, celelalte conditii și prevederi din Ghidul specific pentru depunerea Strategiilor raman neschimbate.

Reamintim ca Strategiile de Dezvoltare Locala pot fi depuse la sediul MDRAPFE din București, Bulevardul Ion Mihalache nr.15-17, cladirea Tower Centre, pana la data de 4 decembrie 2017.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.