Startup-urile cu pana la 3 ani vechime pot castiga premii in valoare de 100.000 de euro

entrepreneur.jpg

Antreprenorii din orice domeniu care stiu sa-si prezinte cel mai bine ideea de afacere pot castiga premii in valoare de 100.000 de euro.Startup-uri din toata tara se pot inscrie in luna octombrie in competitia PitchDay Startarium.

Startarium da startul inscrierilor la cea de-a doua editie PitchDay, una dintre cele mai importante competitii dedicate startup-urilor din Romania. Antreprenorii din toata tara se pot inscrie pe site-ul competitiei pana pe 23 octombrie 2017.

Dupa etapa de preselectie a inscrierilor online, cele mai bune 100 de startup-uri vor fi invitate la un interviu, pentru a fi evaluate de juriu in cadrul evenimentului de pe 16 noiembrie de la Auditorium Pallady Bucuresti.

In urma primei runde de jurizare din ziua evenimentului, doar 10 antreprenori vor trece mai departe in finala si vor sustine un pitch de 3 minute in fata unui juriu format din experti in business si investitori si a audientei de peste 500 de persoane. La finalul comeptitiei, juriul va desemna cei 3 castigatori.

Competitia se afla la cea de-a doua editie si ofera premii in valoare totala de 100.000 de euro:

  • Locul 1 – 70.000 de euro
  • Locul 2 – 20.000 de euro
  • Locul 3 – 10.000 de euro

In 2016 trei startup-uri au fost premiate cu 10.000 de euro, 20.000 de euro si respectiv 70.000 de euro. Premiul cel mare a fost luat de Tracia -prima fabrica de rulote turistice si comerciale din Romania si din sud-estul Europei. Re.Flex, Clinica de Pediatrie Anastasia si IndexAR s-au numarat pe lista castigatorilor.

Startarium Pitch Day este un eveniment organizat de Startarium.ro, o platforma educationala si de acces la finantare a initiativelor antreprenoriale romanesti, proiect lansat de Impact Hub cu sprijinul ING Bank.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.