Termenul de inscriere in competitia The Big Pitch se prelungeste pana pe 23 august

big_pitch.jpg

big_pitchCa urmare a solicitarilor primite, organizatorii competitiei The Big Pitch anunta prelungirea perioadei de inscriere la concurs pana pe 23 august, ora 17.00.

The Big Pitch se adreseaza tinerilor antreprenori si pune la bataie un Mare Premiu de 10.000 de euro.

Pentru a lua parte la competitie, trebuie sa urmezi 3 pasi simpli:

  1. Pasul 1 sau Ideea – E cel mai greu… Sa ai o idee geniala… Poate fi orice: de la un produs nou, un site, o intreprindere sociala, o aplicatie smartphone… Suntem deschisi in privinta ideilor!
  2. Pasul 2 sau Filmuletul de prezentare – Inregistreaza un filmulet de 2 minute in care iti prezinti idea si incarca filmul pe www.thebigpitch.ro pana pe 23 august 2013, ora 17. E obligatoriu sa ne spui: care e ideea ta, cine o va cumpara si de ce, cat de mare e potentiala piata!
  3. Pasul 3 sau Anuntul – Cel mai important: nu uita sa iti promovezi ideea! Vizitatorii site-ului vor vota online iar voturile lor vor face diferenta intre cine merge in Etapa a 2-a si cine nu – asa ca da de veste, folosind orice mijloc ai la dispozitie – Facebook, Twitter sau chiar discutii si evenimente!

Mai e foarte putin timp pana la Marea Finala (5 septembrie 2013)! Doar zece norocosi vor avea ocazia sa intre in lupta pentru 10.000 de euro.

Cinci dintre cele mai votate filmulete trec automat in finala iar alte cinci cele mai bune idei vor fi alese de profesorii Scolii ANTREMAN.

Sponsorii oficiali ai competitiei sunt EximBank si Phillip Morris International. Evenimentul este sustinut si de TVR.

Competitia este organizata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania in parteneriat cu Universitatea Anglia Ruskin din Cambridge si Academia de Studii Economice Bucuresti, in cadrul proiectului ANTREMAN – Infiintarea Scolii de Studii Antreprenoriale si Manageriale-modalitate inovativa de promovare a antreprenoriatului in Romania, cofinantat din FSE prin POSDRU 2007-2013.

Sursa: The Big Pitch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.