Tinerii din regiunea Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov care vor sa isi creeze propria afacere pot obtine 25.000 euro

model-plan-afaceri.jpg

logo-bizupIn cadrul proiectului finantat prin POSDRU, „BIZ UP!Dezvoltarea mediului de afaceri prin investitii si formare antreprenoriala„ se cauta persoane din regiunile Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov, dornice sa inceapa o activitate independenta sau sa-si dezvolte propria afacere.

Astfel, prin acest proiect se vor organiza cursuri pentru crearea si imbunatatirea competentelor antreprenoriale pentru 450 de persoane cu varsta peste 18 ani si vor fi subventionate 40 de planuri de afaceri.

Prin participarea la concursul de idei de afaceri, tinerii pot castiga o subventie nerambursabila pentru a incepe o afacere independenta, in valoare de 25.000 euro. Inscrierea in concurs se face pana la data de 17 mai 2015.

Mai multe detalii:AICI

One thought on “Tinerii din regiunea Sud-Vest Oltenia si Bucuresti-Ilfov care vor sa isi creeze propria afacere pot obtine 25.000 euro”

  1. Roxana spune:

    Buna seara,
    Doresc sa ma inscriu si sa urmez cursurile necesare pentru a intra in posesia sumei de 25.000 de euro…Daca se poate sa fiu anuntata programul cursurilor,cand incep cursurile si ce acte trebuie sa aduc.Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.