TotalSoft a devenit Oracle Platinum Partner

total_softTotalSoft, unul dintre cei mai mari producatori romani de software, parte a Global Finance, a devenit Oracle Platinum Partner, nivel de parteneriat care confirma specializarea casei de software pe cinci competente distincte: Oracle Database, Oracle BI, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager si Oracle Primavera.

Pe specializarea Primavera, TotalSoft detine o expertiza de 17 ani pe piata din Romania, expertiza care a dus la castigarea unui portofoliul de peste 650 de clientii, precum si la intrarea si impunerea TotalSoft pe nisa de piata dedicata consultantei in project management.

Pentru obtinerea statutului Oracle Platinum Partner, TotalSoft a trecut o serie de teste care au certificat  atat capacitatea tehnica, cat si competentele specialistilor sai in tehnologia Oracle. Astfel, membrii echipei sale s-au certificat in competente de vanzare, pre-vanzare, dezvoltare, implementare si suport tehnic pentru toate cele cinci specializari.

Odata cu avansarea in cadrul ecosistemului de parteneri Oracle, TotalSoft isi va diversifica oferta de produse si servicii care au la baza aceasta tehnologie, oferind pietei o alternativa  solida atat in ceea ce priveste tehnologia, serviciile, produsele, cat si in ceea ce priveste furnizorii de software.

TotalSoft este partener ORACLE din anul 1998, unul dintre cele mai recente proiecte realizate pe aceasta tehnologie fiind portalul www.rncis.ro prin intermediul caruia orice persoana fizica sau juridica poate vedea calificarile oferite de universitatile din Romania.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager; 0744 89 86 20.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

Conform Ministerului de Finante, in anii 2009 si 2010, TotalSoft a fost una dintre cele mai profitabile companii de IT din Romania.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro.

Despre Oracle:

Oracle PartnerNetwork (OPN)Specialized  este cea mai recenta versiune a programului de parteneriat Oracle, care ofera partenerilor cele mai bune  instrumente pentru dezvoltarea, vanzarea si implementarea solutiilor Oracle. OPN Specialized ofera resurse pentru instruirea si acumularea de cunostinte specializate despre produsele si solutiile Oracle, pozitionand Oracle ca partener de baza cu oportunitati de afacere si un portofoliu de produse in crestere. Punctul forte al celor mai recente imbunatatiri aduse la OPN il reprezinta abilitatea partenerilor de a se diferentia prin intermediul Specializarilor. Specializarile sunt obtinute prin dezvoltarea competentelor, rezultatelor de afaceri, expertiza si succesul dovedit.

Pentru mai multe detalii, vizitati http://www.oracle.com/partners.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.