TotalSoft anunta doua noi solutii disponibile pe iPad

total_softTotalSoft, unul dintre cei mai mari producatori locali de software, parte a grupului Global Finance, anunta disponibilitatea a doua noi solutii mobile pe platforma Apple iOS, destinate sectorului medical. Cele doua noi produse adreseaza atat piata locala, unde majoritatea institutiilor medicale private folosesc deja sistemul Charisma Medical Software, cat si piata internationala, unde studiile arata un potential mult mai mare de adoptie a solutiilor mobile in domeniul medical.


Charisma Mobile Medical Software
este un sistem on-line, special proiectat pentru tableta iPad, care ofera mobilitate maxima managerilor institutiilor medicale. Produsul este permanent conectat la date financiare si non-financiare, structurate in mod celular, pe locatii, zone geografice sau linii de business. Astfel, directorii de spitale, clinici sau laboratoare pot lua decizii rapid, avand acces prin intermediul iPad-ului la analize comparative (gen venituri vs. cheltuieli, planificat vs realizat) pentru fiecare unitate medicala, la o situatie exacta a contractelor pre-platite, la un raport cu serviciile cele mai solicitate sau la programul doctorilor pe fiecare locatie.

Datele sunt extrase automat din sistemele informatice care gestioneza intreaga activitate a institutiei medicale. Charisma Mobile Medical Software se integreaza atat cu solutiile TotalSoft de gestiune a activitatii medicale si financiare (Charisma Medical Software si Charisma ERP), cat si la alte sisteme informatice de acest tip.

Cea de-a doua aplicatie, Charisma Mobile EMR, este destinata in exclusivitate personalului medical. Produsul permite afisarea pe iPad a fisei electronice a pacientilor (EMR), a rezultatului analizelor medicale sau diverse diagnostice, indiferent daca pacientul se afla la camera de garda, in salon sau in orice alt loc din unitatea medicala. Astfel, medicii pot consulta extrem de usor date despre starea pacientilor, pot actualiza oricand, in timpul sau dupa o consultatie, date in sistemul informatic al institutiei.

TotalSoft este singura companie din Romania certificata in programul Apple Enterprise Application Developer. Aceasta certificare permite companiei sa distribuie direct aplicatii si actualizari ale produselor dezvoltate, fara a fi publicate in platforma AppStore, pentru un numar nelimitat de dispozitive mobile. Astfel, un client va primi actualizari sau versiuni imbunatatite ale produselor achizitionate imediat ce producatorul le pune la dispozitie.

In cazul furtului dispozitivului mobil, sunt prevazute diverse metode de protejare si recuperare a datelor, printre care blocarea sistemului sau stergerea automata a datelor de la distanta, prin intermediul unei aplicatii web pusa la dispozitie de catre Apple. In cazul pierderii dispozitivului mobil, este posibila localizarea lui imediata pe o harta, prin GPS.

Persoana de contact: Suzana Badea
Date de contact: [email protected]; 0744 89 86 20

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.