TotalSoft anunta finalizarea cu succes a implementarii Charisma la MedLife

TotalSoftTotalSoft anunta finalizarea cu succes a implementarii platformei de aplicatii Charisma in cadrul celui mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala, compania MedLife. Recunoscut ca fiind cel mai puternic furnizor de solutii software destinate pietei medicale private, TotalSoft a reusit performanta de a trece un business medical extrem de complex, compus din 9 hyperclinici, 8 laboratoare de analize, 6 spitale, 3 maternitati si 26 de centre medicale generaliste, pe un sistem informatic 100% romanesc.

Platforma software oferita de TotalSoft are la baza mai multe componente software: Charisma Medical Software si Charisma ERP – integreaza activitatea medicala cu cea economica si automatizeaza total fluxurile de lucru, Charisma HCM – asigura gestionarea activitatii de HR&Payroll pentru cei 1900 de angajati MedLife. Integrarea tuturor componentelor intr-o platforma unica, asigura activitatii MedLife un nivel ridicat de performanta, siguranta in utilizare si o securitate sporita a datelor.

Impreuna cu MedLife am reusit o demonstratie tehnica de exceptie, o referinta redutabila pentru intrega piata medicala romaneasca. Obiectivul imediat al Charisma Medical Software este adaugarea in portofoliul de clienti a tuturor unitatilor medicale private care se deschid in Romania. Avem experienta si convingerea ca, pe termen lung, cand unitatile publice vor pune accent pe consumul judicios al resurselor, pe eficienta si excelenta operationala, Charisma Medical Software va deveni un standard de facto al tuturor serviciilor medicale romanesti” a declarat Liviu Dragan, General Manager, TotalSoft.

Pe piata privata de servicii medicale, Charisma Medical Software este cel mai raspandit sistem informatic de management al activitatii medicale si de laborator utilizat in 9 spitale, 40 clinici si 19 laboratoare de analize medicale. Fluxul lunar de pacienti gestionati prin sistemul TotalSoft depaseste  320 000 pacienti in clinici si spitale si cca 1,5 milioane de analize de laborator.

Cifra de afaceri realizata anul trecut de cei mai mari zece jucatori ai pietei private de servicii medicale s-a ridicat la 230 mil euro. Peste 55% din aceasta valoare a fost realizata de primele trei companii, respectiv MedlLife, Regina Maria si Medicover, toate utilizatoare ale sistemelor informatice dezvoltate de TotalSoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.