TotalSoft este pregatit sa livreze aplicatii in cloud

Cloud ComputingTotalSoft, lider pe piata din Romania in furnizarea de solutii ERP, este pregatit sa livreze aplicatii cloud si ofera clientilor sai din sectorul medical, ocazia de a opta pentru aceasta alternativa. Oferta vine cu toate beneficiile financiare si operationale asociate, incluzand o inalta securitatea a datelor si protectie impotriva dezastrelor.

Tehnologia cloud este un concept recent, cu beneficii multiple, de la eliminarea investitiei initiale (servere fizice si licente pentru Windows Server) si trecerea la o plata lunara pentru servicii anuale pe baza de abonament, la flexibilitatea de a inchiria aceste resurse cloud in functie de nevoile de afaceri. Astfel, clientul poate dimensiona resursele necesare dupa caracterul de sezonalitatea a afacerii sale, in acest fel, platind doar pentru cat are nevoie. Datele sunt stocate in centre cu un grand ridicat de siguranta, garantate prin contract de catre furnizor, iar spatiul necesar pentru stocarea datelor poate fi inchiriat dupa cum este necesar, la un moment dat.

Cloud Providerul ales de TotalSoft este Microsoft, prin platforma sa Windows Azure, cu data centere din intreaga lume, inclusiv in Uniunea Europeana. Toti clientii TotalSoft ce vor opta pentru solutii cloud, vor beneficia de un plus de siguranta, fara vreun effort suplimentar.

Prezentarea live a tuturor solutiilor Charisma disponibile prin platforma Windows Azure, va avea loc in cadrul evenimentului “Zilele TotalSoft”, unul dintre cele mai mari evenimente B2B din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.