TotalSoft isi reinventeaza identitatea on-line

total_softProducatorul de software TotalSoft, membru al grupului Global Finance, lanseaza proiectul totalsoft.ro prin care isi propune repozitionarea brandului de companie in zona inovatiei in tehnologia informatiei. Dupa ce lansarea proiectului charisma.ro, in 2010, a contribuit la cresterea notorietatii on-line a brandului Charisma de aproape 4 ori in mai putin de un an, TotalSoft a decis pentru urmatoarea perioada o promovare mai agresiva in cazul solutiilor de project management si dezvoltare de software.

TotalSoft.ro este impartit in trei sectiuni: servicii, solutii si inovatie. Sectiunea de servicii este dedicata dezvoltarii de proiecte software la cheie, prezinta competentele companiei, dar si proiecte de referinta din Romania si piata internationala. Sectiunea dedicata solutiilor scoate in evidenta expertiza in project management castigata de TotalSoft prin cele peste 650 de implementari ale sistemului Primavera. Vizitatorii vor gasi informatii complete privind cursurile de project management, certificarile si trainingurile de utilizarea a sistemului Primavera.  

O atentie deosebita a fost acordata sectiunii de inovatie. Pe langa prezentarea celor mai noi tehnologii, TotalSoft doreste crearea unei comunitati de cercetare prin implicarea clientilor, partenerilor si a altor specialisti IT in dezvoltarea portofoliului de produse. De altfel, o parte dintre specialistii de exceptie care stau in spatele solutiilor sale sunt prezentati pe larg prin intermediul conceptului United Brains of TotalSoft.

Site-ul va prezenta parteneriatele strategice, comerciale sau tehnologice prin care compania va acoperi noi nevoi ale clientilor. in aceasta zona intra si parteneriatul cu Tableau Software, nr. 1 mondial in vizualizarea datelor, tehnologie adoptata in cadrul aplicatiei de business intelligence, Charisma Analyzer.

TotalSoft.ro ofera o navigare usoara, gandita astfel incat vizitatorii sa ajunga la informatia dorita din maximum 3 click-uri. Site-ul este integrat cu www.charisma.ro si este disponibil deocamdata doar in limba romana, urmand ca pana la finele acestui an sa fie localizat si in limbile engleza, bulgara si greaca.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporation Communication Manager; [email protected]; 0744.89.86.20.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.