TotalSoft lanseaza campania Primavera – Hyperion Planning

total_soft.jpgTotalSoft anunta crearea diviziei Primavera – Oracle in portofoliul
careia vor intra, pe langa soft-ul de project management Primavera, si
solutii software de business precum Siebel si Hyperion. Prin extinderea
acestei divizii, TotalSoft se certifica si pe alte aplicatii si
tehnologii Oracle dand o noua dimensiune parteneriatului cu
producatorul mondial de software.

Incepand cu 1 martie 2010, TotalSoft lanseaza o campanie de promovarea in randul utilizatorilor de Primavera a solutiei de planificare, bugetare, raportare si analiza financiara –  Hyperion Planning.

Pornind de la premisa ca Primavera, ca produs de management al proiectului, se adreseaza mai ales angajatilor tehnici, informatiile financiare fiind oferite la un nivel brut, pentru bugetarea si managementul financiar al proiectelor este nevoie de un produs precum Hyperion.

Acest produs ofera utilizatorilor posibilitatea de a introduce, analiza si publica informatii din sfera managementului financiar, de a gestiona si conduce procese specifice acestei zone functionale.

Hyperion Planning ofera un cadru colaborativ de bugetare si analiza financiara, orientat catre eficientizarea proceselor financiare. Caracterul multi-dimensional al structurilor de date sustine utilizatorii de business in efectuarea de analize si simulari (analize de tip "what-if"), oferindu-le suportul necesar in procesele de elaborare a bugetelor.

Integrarea cu suita modulelor Primavera aduce beneficii suplimentare companiilor care utilizeaza deja tool-ul de management de proiect, prin  posibilitatea de a extinde actuala harta de solutii in zona de raportare financiara manageriala (bugetare, raportare, analiza  financiara).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.