TotalSoft lanseaza Tasky, prima aplicatie B2C din istoria companiei

total_softTotalSoft, producatorul regional de software, membru al Global Finance, anunta lansarea primei aplicatii business to consumer din istoria companiei, dar care are aplicabilitate si in domeniul business to business. Promovata sub numele de Tasky, aplicatia este un planificator al activitatilor zilnice, personale sau de serviciu, care poate rula pe orice tip de smartphone sau de tableta PC compatibile iOS.

Tasky este o aplicatie de sine statatoare, dar care se poate sincroniza usor si cu alte solutii profesionale de planificare (gen MS Outlook), oferind astfel posibilitati extinse de transfer sau actualizare a stadiului de realizare a activitatilor zilnice. Gandita ca o aplicatie colaborativa, Tasky simplifica urmarirea acestor activitati, grupandu-le pe categorii, atribuindu-le alerte in functie de prioritati sau replanificandu-le, in cazul depasirii termenelor de realizare.

Un avantaj important este posibilitatea de colaborare intre mai multe persoane care detin aplicatia pe smartphone-uri. Tasky se sincronizeaza automat printr-un serviciu web disponibil in intrega lume (www.toodledo.com), permitand de exemplu unei familii aflate intr-un Mall sa vada in timp real completarea listei de cumparaturi. Meniul aplicatiei, simplu si intuitiv, a fost dezvoltat in limba engleza pentru a fi folosit cu usurinta de oameni din orice colt al lumii.

Tasky a iesit pur si simplu analizand alte aplicatii de planificare a activitatilor zilnice disponibile pe dispozitive mobile pe plan mondial. Niciuna nu a oferit performantele si simplitatea in utilizare pe care le cautam, asa ca am decis sa dezvoltam rapid o astfel de aplicatie. Este un pas important in strategia TotalSoft, fiind practic solutia prin care marcam intrarea noastra si pe piata B2C, strategie pe care am anuntat-o inca de la inceputul acestui an” declara Daniel Ionescu, Director de Marketing si Strategie, TotalSoft.

Produsul a stat o saptamana in evaluarea si aprobarea companiei Apple, fiind disponibil in prezent prin AppStore, la adresa http://itunes.apple.com/us/app/tasky/id434375523?mt=8#, pentru doar 0.99 USD. Tasky este un produs al Diviziei Research & Development din cadrul TotalSoft dezvoltat de Robert Neagu, arhitectul solutiilor de business pentru iPad Charisma Cell Monitor for CMS, Charisma Analyzer, Charisma Mobile EMR sau Charisma Mobile Portfolio Management.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporation Communication Manager; [email protected]; 0744.89.86.20.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.