Training interactiv, intensiv si experiential: mini MBA – Competente Antreprenoriale – Brasov, 20-26 noiembrie

antreprenori.jpg

Brumm HR organizeaza in perioada 20-26 noiembrie 2016, la Centrul National de Training Brumm, Hotel Hart, Timisul de Sus – Brasov, programul de training interactiv, intensiv si experiential: mini MBA – Competente Antreprenoriale, cu certificare ANC.

mini MBA – Competente Antreprenoriale este un program complex, destinat managerilor, viitorilor manageri si antreprenorilor, care va furniza pe parcursul a 7 zile (5 zile training + 1 zi sosire + 1 zi examinare comisie ANC) intregul pachet de notiuni necesare dezvoltarii abilitatilor manageriale si care se va incheia cu examinarea de catre o comisie in vederea obtinerii certificatului ANC in domeniul Competente Antreprenoriale.

„Managementul este cea mai veche meserie si cea mai recenta profesie.” (Lawrence Lowell), iar participantii la acest program vor fi mai buni profesionisti… si recunoscuti ca atare!

Inscrierile la acest program se fac pana la data de 1 noiembrie 2016.

Brumm HR concepe si livreaza programe de training si programe de dezvoltare a echipei (team building), punand la dispozitia companiilor de pe piata romaneasca o echipa formata din peste 20 de specialisti cu experienta bogata in acest domeniu, dar si cu experienta practica din pozitii de top management.

Sursa: brumm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.