Training: Managementul Proiectelor

Institutul Roman pentru Pace – PATRIR organizeaza trainingul: Managementul Proiectelor 14 – 15 iunie 2008. Pentru ca unele idei merita finantate…

Vrei ca ideile tale sa fie finantate si astfel organizatia in care activezi sa acceseze fonduri nerambursabile?

Trainingul raspunde nevoii diferitelor persoane fizice si juridice (organizatii non-guvernamentale, membri ai sectorului business & institutiilor publice) de a accesa acele fonduri nerambursabile inerente procesului de dezvoltare.

Teme incluse in program: 

  • De la programe la proiecte de finantare;
  • Cine aplica pentru fonduri, unde, cand si cum (Fonduri pre & post-aderare);
  • Etapele unui proiect: de la idee la depunerea dosarului de finantare;
  • Ghidul Solicitantului (eligibilitatea solicitantului, a costurilor, etc);
  • Matricea Logica;
  • Cerea de finantare;
  • Bugetul proiectului;
  • De ce unele proiecte sunt respinse;
  • Proiecte implementate cu succes.

Locatia: trainingul va avea loc in perioada 14 – 15 iunie  2008, la sediul Institutului Roman pentru Pace (PATRIR), BD. 1 decembrie 1918, nr. 26, Cluj Napoca.

Taxa de participare:
a) pentru sectorul ONG: 200 RON;   
b) pentru sectorul business & institutii publice: 300 RON.
Taxa de participare acopera participarea integrala la program, materialele distribuite in cadrul programului si, pauzele de cafea).

Termen limita pentru inscriere: 2 iunie 2008.

Trainer: Aura Jitaru este consultant senior independent pe probleme de Management de Proiect,  activand ca si colaborator a unor firme de consultanta clujene. Licentiata in Relatii Internationale – Studii Europene (Universitatea Babes-Bolyai) si stiinte Politice (Nottingham Trent University), devine cadru didactic asociat in cadrul UBB. Dupa absolvirea programului de masterat Afaceri Europene si Management de Programe la Facultatea de Studii Europene, devine doctoranda in cadrul aceleiasi universitati.

Daca pe plan academic aria ei de cercetare include domenii precum Constructie Europeana si Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, in practica activeaza ca si consultant in domeniul atragerii finantarilor nerambursabile de peste doi ani. Portofoliul sau numara o serie de proiecte depuse spre finantare, unele implementate cu succes in cadrul institutiilor, firmelor si organizatiilor non-guvernamentale din judetele Cluj, Bihor si Maramures.

Sursa: Institutul Roman pentru Pace – PATRIR, 23 mai 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.