Implementarea legislatiei privind Achizitiile Publice

Cursul se va desfasura in zilele de 19-20 iunie 2008, in sala de curs Quartz Matrix din Bd. Carol I Nr. 5 Iasi, zilnic intre orele 9.00 – 16.00.

Trainingul ofera participantilor posibilitatea de a se familiariza cu sistemul Achizitiilor Publice din Romania – autoritati, proceduri, legislatie – atat la nivel teoretic, dar mai ales la nivel practic, prin folosirea unor studii de caz. Participantii isi vor putea astfel insusi bune practici din acest domeniu, si vor analiza probleme concrete aparute in practica de zi cu zi.

Cursul se adreseaza personalului de conducere si responsabililor din organizatii publice si private implicate in procesul achizitiilor publice, sau care deruleaza proiecte cu finantare publica interna si externa.

Vor fi prezentare studii de caz privind situatii exceptionale aparute in practica achizitiilor publice, cu prezentari dinamice si interactive. Cursul va fi sustinut de specialisti cu experienta din cadrul Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice.

Tematica:

1. Sistemul national de achizitii publice;

2. Experiente si situatii exceptionale aparute in domeniul achizitiilor publice, in estimarea valorii contractelor atribuite, in asigurarea publicitatii, in derularea procedurii de achizitii publice, in finalizarea procedurii si monitorizarea contractelor;

3. Noutati legislative in domeniul achizitiilor publice – O.U.G. nr. 94/2007;

4. Riscuri ce pot apare în derularea procesului de achizitie publica;

5. SEAP – Proceduri de achizitie prin mijloace electronice;

6. Contestatii – termene+documente;

7. Pasi de urmat in vederea atribuirii unui contract.

Pretul cursului este de 590 RON / faraTVA pentru o persoana si include: certificatul de participare, suportul de curs, cofee-break. Toti cursantii vor primi un certificat de participare eliberat de EuroConsult Plus.

Pentru informatii suplimentare:

Tel: 0232-255009; 0742-648315

Fax: 0232-255009; 217262

E-mail: [email protected]

Website: Euroconsultplus.ro.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.