Tranzacția prin care OLX preia Kiwi Finance – pe masa Consiliului Concurenței

kiwi-finance.jpg

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care OLX Global BV, companie ce reunește în România platformele OLX, cel mai mare site de anunțuri din România, Autovit.ro, liderul pieței de anunțuri auto, precum și Storia.ro, platforma premium de anunțuri imobiliare, preia societatea de servicii financiare Kiwi Finance, cel mai mare broker de credite din România.

Tranzacția este programată să fie încheiată până la finalul anului, după acordul Consiliului Concurenței.

Dacă va primi acordul Consiliului Concurenței, OLX Group va fi unicul acționar al companiei, iar managementul brokerului de credite va rămâne neschimbat, Anca Bidian urmând să fie în continuare CEO-ul KIWI Finance.

Compania de brokeraj de credite Kiwi Finance a fost înființată în anul 2003, fiind în portofoliul ORESA, o companie de investiții tip Private Equity, având rădăcini suedeze, este activă în România din 1997.

Compania a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 21 milioane lei, cu 27% mai mare comparativ cu anul anterior, și un volum de credite intermediate în valoare de 950 milioane lei, cu 30% mai mare… Detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.