Trei banci au oferte speciale pentru creditele de consum de Craciun

bani.jpg

De Sarbatori, cele mai cautate sunt creditele de consum. Cele la care nu trebuie sa justifici nimic (decat faptul ca ai capacitatea de a da banii inapoi) sunt si creditele pe care trei banci le promoveaza acum, inainte de Craciun. CEC Bank, Bancpost si Piraeus Bank au oferte speciale de sarbatori pentru persoanele care au nevoie de ceva bani in plus in aceasta iarna.

In afara creditelor derulate prin programul Prima Casa, bancile comerciale au vandut in 2016 doar ceva credite de consum, mai ales dupa ce a fost incheiat parteneriatul banci-ANAF. Odata cu reinventarea creditului cu buletinul, populatia a reinceput sa prinda gustul cheltuielilor mici pe credit. Asa se face ca, in perioada sarbatorilor de iarna, majoritatea promotiilor oferite de bancile comerciale sunt legate doar de creditele de nevoi personale de dimensiuni mici. Totusi, ofertele nu sunt chiar de neglijat.

Astfel, pana la data de 31 martie 2017, CEC Bank deruleaza o campanie promotionala la creditele de nevoi personale si la cele de refinantare a creditelor de consum. Este vorba de o dobanda variabila compusa din Robor la 3 luni plus o marja a bancii, ceva mai mica decat cea practicata pana acum (cu un punct procentual): ROBOR 3M + marja fixa de 6,50 p.p.- in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu un credit prin card; ROBOR 3M + marja fixa de 7,00 p.p. – fara achizitionarea unui credit prin card si ROBOR 3M + marja fixa de 6,00 p.p. – pentru creditele garantate cu cash colateral. Ca de obicei, durata de creditare este de maximum 5 ani, iar valoarea extinsa de creditare merge in acest caz pana la 90.000 lei, cu o perioada de gratie de pana la 12 luni. In plus, banca nu percepe comision de analiza dosar si in aceasta perioada se pot refinanta creditele acordate initial in lei sau in alte valute.

In cazul Piraeus Bank, persoanele fizice care acceseaza in aceasta perioada un credit de consum beneficiaza de comision de analiza zero si de comision de administrare credit tot zero. Mai mult, alegi suma de care ai nevoie, pana la echivalentul a 20.000 euro si poti beneficia de aceeasi rata a dobanzii indiferent de suma pe care o soliciti. Oferta este valabila pana la data de 31 decembrie 2016.

Si in cazul creditului Nume Prenume derulat de Bancpost pana pe 31 decembrie 2016, clientii care acceseaza un astfel de imprumut, indifferent daca au salariile derulate prin Bancpost sau nu, beneficiaza de comision zero de analiza a dosarului de credit, zereo pentru administrarea contului de credit si zero comisioane pentru rambursare anticipata.

La sfarsitul lunii octombrie 2016, soldul creditelor de consum pentru populatie era de 52,244 miliarde lei, fata de 51,900 miliarde lei la sfarsitul lui iulie 2016, conform ultimelor statistici publicate de BNR.

Sursa: economica.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.