Un centru de afaceri in domeniul alimentar a primit finantare REGIO

centru-afaceri-bv.jpg

centru-afaceri-bvCererea de finantare cu titlul “ICE LOGISTIC PARC – Proiect de realizare a unei Structuri de sprijinire a afacerilor din domeniul alimentar prin construirea unei hale frigorifice P+2E si spatii de birouri in judetul Brasov, orasul Ghimbav, zona Transilvania“, a avut o valoare totala de peste 43,1 milioane lei, din care suma nerambursabila solicitata a fost de peste 23,3 milioane lei, restul reprezentand contributia beneficiarului la cheltuielile eligibile si neeligibile.
 
Proiectul contractat de SC KELLER STEAK HOUSE SRL este primul prin care s-a realizat  un parc logistic pentru firmele din sectorul productiei si distributiei de alimente la nivelul Regiunii Centru

Investitiile s-au derula pe o perioada de 23 de luni, incepand din ianuarie 2012 si au asigurat constructia si dotarea unui centru logistic cu o suprafata de peste 3500 mp. Prin acest proiect s-a construit cladirea parcului logistic din Ghimbav si s-au realizat amenajarile aferente acesteia, fiind asigurata inclusiv dotarea cu echipamente si utilaje. Acum, in momentul lansarii centrului, beneficiarul finantarii estimeaza ca va crea mai mult de cele 157 locuri de munca permanente, prevazute initial la nivelul orasului Ghimbav, in decurs de 18 luni.

In scurt timp, peste 20 de IMM-uri vor fi atrase in structura de afaceri si se va putea vorbi despre dezvoltare socio-economica a orasului Ghimbav, prin atragerea de investitii si crearea de noi locuri de munca la nivel local.

Sursa: ADR Centru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.