Un inginer din Iasi a creat zece locuri de munca dupa ce si-a facut firma cu bani de la stat

instalator.jpg

instalatorDupa ce a lucrat timp de aproape cinci ani intr-o firma de comercializare a echipamentelor si accesoriilor pentru instalatii, Paul Diac, 37 de ani, a decis sa porneasca o afacere in acelasi domeniu in urma unei investitii de circa 30.000 de euro.

Pentru a pune pe picioare afacerea, antreprenorul din Iasi, de profesie inginer in industria textilelor, a luat 10.000 de euro de la stat si a facut un credit la banca, restul investitiei fiind acoperite din economii personale. Compania comercializeaza instalatii de incalzire si sanitare, monteaza si repara centrale si instalatii termice, dar si echipamente electrice.

„Decizia de a deschide aceasta afacere a venit dupa ce am aflat de programul derulat de Guvern si cu foarte putin timp inainte de a implini varsta maxima permisa pentru a aplica la acest proiect (35 de ani – n.red.). Nu ne este foarte usor, mai ales in perioada de iarna, dar am reusit sa iesim intotdeauna pe plus. De altfel, incet, incet ne extindem si activitatea. Din 2011 am angajat pana in prezent noua persoane, iar pana la finalul anului vrem sa deschidem un magazin“, a declarat Paul Diac.

Mai multe detalii: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.