Un nou accelerator de afaceri, in cautare de startup-uri de inteligenta artificiala: Premiu de 10.000 de euro

display-dummy-915120_960_720-1.jpg

Compania elvetiano-suedeza din industria roboticii si energiei electrice ABB lanseaza un accelerator de afaceri pentru startup-uri din domeniul inteligentei artificiale, care vor avea sansa de a castiga 10.000 de euro in urma unui concurs de idei de afaceri.

De asemenea, mai multe startup-uri vor fi selectate pentru a face parte din programul lansat de ABB in perioada februarie – mai 2019, potrivit informatiilor disponibile pe site-ul companiei. Acestea vor fi asociate cu departamente ale ABB, in care vor incepe sa lucreze la aplicatiile propuse.

Compania se concentreaza in primul rand pe startup-uri capabile sa dezvolte instrumente moderne bazate pe inteligenta artificiala pentru domeniile automatizarii, robotizarii si gestionarii sistemelor energetice, precum si a cladirilor si oraselor inteligente.

Ce ofera acceleratorul:

  • Acces la facilitatile ABB, cum ar fi API-uri, software-uri, baze de date si echipamente din centrele sale de cercetare
  • Acces la specialisti din cadrul companiei: ingineri, marketeri, experti in vanzari si resurse umane
  • Acces la ateliere si evenimente, impreuna cu experti ABB
  • Acces la jucatori cheie din domeniul inteligentei artificiale
  • Posibilitatea de a colabora cu ABB in proiecte pe termen lung si accesul la canalele de vanzari si centrele de cercetare si dezvoltare (din Germania si Polonia) ale companiei.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.