Unul dintre cele mai mari acceleratoare din Londra cauta startup-uri la Bucuresti

6012657773_af0b49bbac_b_0.jpg

Inscrierile pentru programul 2018 sunt deschise la Techstars London, unul dintre cele mai importante acceleratoare de startup-uri din Marea Britanie, urmand ca reprezentantii acceleratorului sa vina si la Bucuresti pe 21 martie pentru intalniri cu antreprenori.

Pentru a intalni echipa Techstarts London pentru a obtine sfaturi despre produsul pe care il dezvolti si pentru sansa de a fi acceptat in programul anului 2018 al acceleratorului, antreprenorii se pot inscrie aici pentru o intalnire individuala de 30 de minute cu echipa din Regatul Unit de pe 21 martie, sau aici pentru programul acceleratorului — pana pe 8 aprilie.

Echipa Techstars va petrece timp in mai multe orase internationale pentru a cunoaste oameni de afaceri din Europa, in timp ce cauta oportunitati de investitii pentru viitoarea clasa Techstars din Londra.

Capitala britanica este clasata pe locul 6 in topul celor mai puternice ecosisteme de startup-uri din lume.

In cadrul aceeleratorului Techstars au participat de-a lungul timpului in total 1274 de startup-uri, 90% dintre acestea fiind active sau au fost achizitionate si a oferit finantari totale de circa 4,4 miliarde de dolari, in toata lumea.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.