Urgent: Propunere de parteneriat din Nicosia – Europa Creativa, subprogramul Cultura

cultura.gif

Municipalitatea Nicosia din Cipru cauta URGENT parteneri pentru un proiect ce urmeaza sa fie depus ca aplicatie pentru cofinantare prin programulEuropa Creativa”, subprogramul Cultura, cererea “Support to European cooperation projects”, EACEA/45/2016 – Small scale projects”.
 
Obiectiv general: proiectul propune dezvoltarea creativitatii si culturii bazate pe mobilitate (circulatia transnationala a operelor si persoanelor) si utilizarea tehnologiilor digitale. ‘Delivery Views’ este un proiect de dezvoltare artistica, avand ca scop contactul si schimburile culturale intre tari. In acest scop, actiuni precum ar fi calatoriile, autonomia si cercetarea vor constitui principalele activitati ale proiectului, care vor aduce beneficii atat pentru participanti, cat si pentru locurile implicate. Mai precis, in cadrul proiectului, participantii (de exemplu, artistii, intelectualii), vor avea ocazia de a vizita o tara pentru a crea orice tip de arta cum ar fi filme de scurt metraj, fotografii, texte, etc.

Participantii sunt liberi sa aleaga subiectul si sa lucreze pe tema aleasa. Prin urmare, “Delivering Views” favorizeaza expresia autentica si geneza muncii culturale contemporane prin mixul de arta, stiinta si tehnologie. Participantii primesc un rol activ, prin abordarea lor artistica, ei oferind noi perspective autohtonilor, reapropiind si reinterpretand componentelor locului vizitat.

Parteneri cautati: ONG-uri, institutii de educatie sau cultura, agentii, organizatii de voluntari dedicate artei si culturii, etc.
 
Data manifestarii interestului : 17 noiembrie a.c., data de depunere a aplicatiei: 23 noiembrie a.c.

Contact pentru manifestarea interesului si detalii : dna Charis Theocharous, European Affairs Officer, [email protected] nicosiamunicipality.org.cy.

Documente utile:
Fisa de prezentare

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.