Valoarea Project Managementului, in discutie la editia a V-a a PM Forum

Ricardo Viana Vargas, Chair of the Strategic Planning and Program Alignment Committee, PMI Board of Directors, va sustine worshop-ul „The Value of Project Management” in cadrul celei de-a V-a editii a PM Forumului ce va avea loc in 4 -5 noiembrie, la Hotel Radisson din Bucuresti.


Evenimentul este organizat de CODECS si PMI Romania Chapter, fiind sustinut de companiile Microsoft, TotalSoft, IBM si Venid Construction.

Ricardo Viana Vargas, Chair of the Strategic Planning and Program Alignment Committee, PMI Board of Directors, este unul dintre cei mai reputati specialisti internationali in domeniul project managementului si autor al „Practice Guide to Project Planning”, una dintre cartile de referinta in domeniu.

Comparativ cu editiile precedente ale PM Forum, cea din acest an vine cu o abordare orientata catre tehnici si abilitati implementate eficient in proiecte de succes, discutiile vizand „lectiile invatate” pe parcursul implementarii unor „megaproiecte”, consumatoare de resurse financiare si umane. In functie de interesele specifice, participantii vor putea opta pentru unul dintre cele trei workshop-uri:

– TO KNOW! – Marturii de succes in managementul proiectelor;
– TO DO! – Instrumente, tehnici si metodologii de project management;
– TO BE! – De la solutii tehnice la schimbare si adaptare.

Alaturi de Ricardo Viana Vargas in cadrul PM Forum vor mai fi prezenti in calitate de speakeri Jim de Piante, Executive Project Manager IBM Corporation, dr. Alexandre Rodrigues, Partner al PMO Consulting, Chris Kinderman – PMP, Managing Partner Blue 5, Alessandro Cortesse – PMI EMEA, Executive Project Manager, IBM Corporation, Hans AAROE – compania GRONTMIJ, Carl Bro, Wayne F. Abba – Executive Director Abba Consulting, precum si Simona Bonghez, PMP, cSPM, President PMI Romania Chapter, Gheorghe Stefanescu, PMP, Director Program Management de Proiect.

Inscrierile la PM Forum 2008 pot fi facute pana la data de 3 noiembrie pe pagina web http://event.pmforum.ro sau la telefon nr. 021 – 252 51 78. Studentii si participantii la ambele zile ale evenimentului beneficiaza de reduceri importante ale taxei de participare.Persoana contact: Alina Mosor, Coordonator proiect – 0729.729.622

Despre organizatori:

Fondata in 1993 CODECS vine in intampinarea nevoilor pietei in ceea ce priveste pregatirea manageriala, fiind furnizorul programului de MBA oferit de The Open University din Marea Britanie.

De asemenea, compania a dezvoltat noi produse – programe de instruire personalizate si consultanta manageriala, management de proiect, prima scoala vocationala de resurse umane din Romania, editare de carte de afaceri. Programele de training sunt modelate astfel incat sa se adapteze nevoilor organizatiilor, atat prin continut si metode de invatare, cat si prin adaptarea gradului de dificultate al conceptelor la nivelul de pregatire al participantilor, procesul de invatare bazandu-se pe parteneriat.

CODECS este membru activ al European Distance Education Network – EDEN (incepand cu 1994), al International Council for Distance Education – ICDE (din 1994) si, din luna august 2001, al European Foundation for Management Development (EFMD). De asemenea, este membru al Fundatiei Resurse Umane Romania, al Asociatiei Nationale a Furnizorilor de Training (ANTRA) si al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si de Software (ARIES).
CODECS este certificat ISO din anul 2006 si Investor in People din anul 2007.

Project Management Institute (PMI) este o asociatie mondiala care promoveaza profesia de management de proiect in intreaga lume. Reunind peste 265.000 de membri din peste 170 de tari, specialisti in project management in diferite domenii precum constructii, automotive, industria aerospatiala, IT, servicii financiare, pharma si telecomunicatii, asociatia militeaza pentru aplicarea cu profesionalism a managementului de proiect.

In cei peste 40 de ani de existenta, PMI s-a implicat activ in dezvoltarea standardelor din domeniu, conduce studii si cercetari si ofera acces la multiple resurse si informatii relevante membrilor sai. In Romania, PMI este reprezentata de PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) care are in prezent aproximativ 250 de membri.

Pentru detalii suplimentare contactati:
Alina Mosor, Coordonator proiect
0729.729.622
[email protected]

Barbalata Silviu
CODECS SA
[email protected]
WWW.CODECS.RO


Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 28 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.