Viorica Dancila: E posibil sa accesam Fondul european de solidaritate

cristian-preda-viorica-dancila-mcv-276986.jpg

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in timpul unei vizite in Dambovita, ca Guvernul ar putea accesa Fondul european de solidaritate pentru victimele inundatiilor si alunecarilor de teren produse in ultima perioada in mai multe zone din tara din cauza fenomenelor meteorologice.

”Vom incerca nu numai sa-i ajutam pe oameni acum, ci sa-i ajutam si supa ce aceste probleme legate de inundatii, legate de alunecarile de teren vor trece. Vom incerca chiar sa cautam solutii la nivel european, sa vedem care este situatia si daca pentru aceste solutii putem accesa fondul de solidaritate”, a declarat Viorica Dancila, intrebata despre inundatiile cauzate in ultima perioada de fenomenele meteorologice.

Ea a mai spus ca o echipa guvernamentala monitorizeaza indeaproape situatia.

”Din pacate vremea nefavorabila a creat probleme, a creat probleme si aici in Dambovita, a creat probleme si in alte locuri din tara. Avem o echipa care e foarte bine ancorata in tot ceea ce se intampla. Dl. Arafat a fost, din cate stiu eu, in zona. Avem comitet pentru stare de urgenta la nivel national din care fac parte si consilierii primului ministru”, a mai spus premierul.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.