Viorica Dancila: Guvernul va finanta a doua editie a Start-Up Nation cu 2 mld. lei, pentru 10.000 de proiecte

cristian-preda-viorica-dancila-mcv-276986.jpg

Guvernul va acorda un sprijin finan­ciar de 2 miliarde de lei pentru programul Start-Up Nation 2018, aflat la a doua editie, potrivit datelor prezentate joi, 4 octombrie, de Viorica Dancila la sedinta de guvern.

“Vom aloca resurse bugetare de 2 mi­liarde de lei, astfel incat a acordam fi­nan­tarea nerambursabila de 200.000 de lei pentru fiecare beneficiar, pentru 10.000 de firme”, a spus premierul Romaniei.

Modificarile propuse proiectului de lege pentru a doua editie a programului este in dezbatere publica, cu scopul de a-l face mai clar, cu o procedura de achizitii simplificata si modul de lucru cu beneficiarii sa fie uniform in toata tara.

“Vom continua acest program impor­tant pentru dezvoltarea mediului de afaceri romanesc si il vom imbunatati pentru a oferi sanse cat mai mari antreprenorilor care vor sa-si transforme ideile in afaceri de succes. (…) Acest proiect este construit pe baza experientei din Start-Up Nation 2017 si raspunde mai bine dorintelor si nevoilor exprimate de antreprenorii aflati la inceput de drum”, a precizat Viorica Dancila.

Viorica Dancila a mai afirmat ca gu­vernul incurajeaza dezvoltarea unor afaceri in zonele geografice mai putin dezvoltate.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.