Voucherele pentru biciclete in Capitala au fost suplimentate cu pana la 25.000

firea_biciclete-300x217.jpg

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a adoptat, pe 11 septembrie, un proiect de hotarare prin care a aprobat suplimentarea voucherelor pentru biciclete cu pana la 25.000. Voucherele vor putea fi folosite la achizitionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice si dispozitive de tip Segway/Ninebot.

“Apreciez public reactia prompta a site-ului de tranzactii olx, care a gasit de cuviinta sa raspunda profesionist unei incercari de a discredita un program al Municipalitatii, amanand toate inscrierile pe acest site ale celor care doreau sa tranzactioneze aceste vouchere“, a spus Firea la sedinta CGMB.

Ea a subliniat ca voucherele de 500 de lei pentru achizitia de biciclete sunt nominale, subliniind ca nu sunt transmisibile. “Poarta CNP-ul persoanei care a primit acest voucher (…), prin urmare, situatia in care ne-am gasit la sfasitul saptamanii ca au existat cetateni care au dorit sa vanda acest voucher de la Primarie este una de nedorit, este una neplacuta, dar asta nu inseamna ca vom dezarma si ca vom renunta la un program, care e atat de bine apreciat si de publicul tanar, si de publicul mai putin tanar. Am avut 5.000 de vouchere, iar astazi vom avea un proiect pentru suplimentarea acestui program cu inca 25.000 de vouchere pentru a acoperi numarul total al celor care s-au inscris la Relatii cu Publicul si pe site. Practic, din acel moment nu va mai fi nicio persoana care sa se fi inscris in programul de anul acesta si care sa nu primeasca voucherul de la Primarie”, a afirmat Firea.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.