WU Executive Academy acorda burse “CEE Scholarships” pentru singurul program MBA din Romania cu specializare in Project & Process Management

RGC_nouROLAND GAREIS CONSULTING si WU Executive Academy Viena organizeaza in Romania din anul 2008 singurul program MBA cu specializare in managementul proiectelor si proceselor – Professional MBA Project & Process Management.

Inscrierile pentru a patra grupa a programului continua pana la data de 20 iunie 2011. Programul va incepe in Bucuresti in data de 8 iulie 2011. Cele 24 de module ale programului sunt sustinute de traineri internationali, o data pe luna, in zile de week-end, pe parcursul a 18 luni.

Programul PMBA aduce in plus fata de modulele de business ce se regasesc in cadrul programelor MBA generale o specializare in managementul proiectelor si proceselor. Prin urmare, participantii dobandesc cunostinte solide pentru administrarea afacerii, dar si cunostintele si competentele necesare pentru managementul proiectelor si programelor, pentru un management profesionist al proceselor, precum si competentele sociale necesare.

Programul Professional MBA Project & Process Management este acreditat EQUIS si AMBA. La finalizarea programului, absolventii primesc diploma MBA din partea WU Executive Academy (Vienna University of Economics and Business).

Pentru urmatoarea grupa a programului care va incepe in luna iulie 2011, WU Executive Academy ofera burse “CEE Scholarships”, in valoare de maxim 5000 euro/ participant.

Pentru informatii suplimentare legate de programul PMBA si bursele CEE, va rugam sa o contactati pe Iulia Stefanescu, Manager Program la [email protected], telefon 021.300.30.20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.