Proiecte de dezvoltare a Sectorului 2 din Municipiul Bucuresti

Cele doua proiecte din zona Ion Creanga vizeaza imbunatatirea accesibilitatii si mobilitatii in zona, a incluziunii sociale, egalitatii de sanse si cresterea calitatii serviciilor sociale, precum si dezvoltarea si diversificarea activitatilor economice prin atragerea de investitii strategice si dezvoltarea mediului de afaceri in mod durabil.

Valoarea totala a proiectului Crearea unui parc de utilitate publica in cartierul Ion Creanga, care se va derula timp de 12 luni, este de 9.705.063,16 lei.

Valoarea totala a proiectului Sistem de supraveghere video si management informational pentru cresterea sigurantei sociale si prevenirea criminalitatii in arealul Ion Creanga, care se va derula pe durata a 12 luni, este de 3.633.845,25 lei.

Cele trei proiecte din zona Baicului urmaresc imbunatatirea nivelului de trai al locuitorilor din zona prin imbunatatirea accesibilitatii si mobilitatii in zona Baicului, cresterea gradului de ocupare, asigurarea de oportunitati egale tuturor categoriilor sociale, prin asigurarea accesului la educatie si formare, servicii medicale si sociale, imbunatatirea infrastructurii de baza si dezvoltarea si diversificarea activitatilor economice prin atragerea de investitii strategice si dezvoltarea mediului de afaceri in mod durabil.

Valoarea totala a proiectului Modernizare strazi zona Baicului, care se va derula timp de 10 luni, este de 17.485.452,57 lei.

Valoarea totala a proiectului Amenajare arhitecturala si peisagistica in zona Baicului, care se va derula pe durata a 12 luni, este de 3.786.494,90 lei.

Valoarea totala a proiectului Sistem supraveghere video si management informational pentru cresterea sigurantei sociale si prevenirea criminalitatii in arealul Baicului, care se va derula timp de 12 luni, este de 3.499.702,8 lei.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.