Programul MOL de promovare a talentelor – „Pot ajuta?”, editia 2015

gimnasta_1.jpg

Fundatia Pentru Comunitate in colaborare cu MOL Romania anunta editia 2015 a Programului MOL de promovare a talentelor „Pot ajuta?”

Status: INACTIV
Depunere pana la: 27.06.2015
Buget: 350.000 lei
Suma maxima: 10.000 lei

Obiectivele programului

MOL_premiiProgramul se adreseaza tinerilor care au obtinut rezultate foarte bune la concursuri nationale si internationale in domeniul sportiv sau artistic si au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea si continuarea carierei.

Solicitanti eligibili

Tinerii se pot inscrie in program atat individual cat si in cadrul unor echipe sportive sau ansambluri artistice.

Pentru solicitarile individuale sunt acceptate doar diplomele obtinute individual, iar pentru aplicatiile in grup sau echipa sunt acceptate doar diplomele obtinute in grup sau echipa.

Categorii de premii

Fundatia Pentru Comunitate acorda sponsorizari sub forma suportului financiar, persoanelor aplicante la Program, conform nevoilor specificate in dosarul de aplicare si in limita valorii stabilite de catre juriul ce va analiza dosarele depuse de catre participanti.

Un solicitant poate sa obtina finantare in valoare maxima de 10.000 de lei pentru:

  1. Achizitionare de materiale, echipament sau alte produse necesare pregatirii solicitantului in vederea obtinerii de performante in domeniul sportiv sau artistic. Nu se accepta solicitarile de achizitionare a unor mijloace fixe pentru dotarea salilor de sport.
  2. Acoperirea cheltuielilor de transport pentru participanti, ca sa poata ajunge la concursuri internationale si nationale, antrenamente, tabere de antrenament, cantonamente, respectiv competitii, tabere de profil, cursuri, expozitii, concerte.

Conditii de finantare

Volumul total al sponsorizarilor: 350.000 lei, din care 160.000 lei in domeniul sporturilor, 120.000 lei domeniului artelor si 70.000 lei pentru categoria de varsta de peste 18 ani, in cadrul careia pot solicita sprijin acei tineri, care au beneficiat deja de sponsorizari in ultimii ani si au depasit varsta majoratului.

Termen-limita

Data limita de completare si trimitere a documentelor necesare participarii la program este 27 iunie 2015, data postei.

Participantii la program vor trebui sa completeze documentatia de participare aferenta fiecarui tip de sponsorizare solicitata.
Dosarele de aplicare, insotite de anexele completate, se trimit prin posta intr-un singur exemplar la adresa: 400110 Cluj-Napoca, Oficiul Postal Nr. 1, Casuta Postala Nr. 1141. Pe plic se mentioneaza: Pentru MOL de promovare a talentelor – „Pot ajuta?”

Participantii pot cere informatii referitoare la program la adresa electronica: [email protected] , care va functiona pe toata durata programului si la numarul de telefon: 0264/599.791.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Ghidul programului

Formulare

Finantator: MOL Romania Petroleum Products
Sursa: Fundatia Pentru Comunitate

[caseta-final-fise]

One Reply to “Programul MOL de promovare a talentelor – „Pot ajuta?”, editia 2015”

  1. un rezultat obtinut intro competitie internationala conteaza???? de exemplu locul IV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top