6,5 milioane de euro si 162 de castigatori ai finantarii cu 178.000 de lei pentru initiativele lor antreprenoriale

974x468.jpg

Anul 2018 a fost un an plin pentru Ingenius Hub. si-a dezvoltat comunitatea la nivel national cu 1620 de participanti la cursul gratuit de formare antreprenoriala, oferit prin programul Ingenius StartUp, curs care a insemnat 3.200 de ore de formare in 24 de orase, sustinute de 20 de traineri din comunitatea Ingenius Hub.

Dintre cei 1.620 de inscrisi, din 4 regiuni din Romania: Sud Vest Oltenia, Sud Muntenia, Centru si Nord Est, 162 au fost selectati pentru a obtine finantarea de 178.000 de lei, in baza planurilor de afaceri depuse in concurs.

Cei 162 de castigatori au avut ocazia sa se cunoasca intre ei si sa intalneasca mentorii Ingenius Hub in cadrul Galei de premiere, care a avut loc pe data de 10 decembrie la hotel Intercontinental din Bucuresti.

In cadrul acestei gale, castigatorii premiati s-au bucurat sa-i asculte si sa-i intalneasca pe: Rodica Lupu, Marius Ghenea, Alexandra Cernian, Sergiu Negut, Cristina Chiriac si Ionut Budisteanu, care au impartasit din experienta lor si au oferit solutii inovatoare pentru dezvoltarea afacerilor si i-au incurajat pe noii antreprenori sa porneasca la drum cu entuziasm, dar cu asteptari realiste. Totodata, Mya tarmure si Marius Vetrici, membri ai comunitatii Ingenius Hub, au povestit despre afacerile lor de succes, care au plecat de la o finantare de doar de 25.000 de euro, obtinuta printr-un program Ingenius Hub, in urma cu 3 ani.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.