Firmele romanesti cu proiecte IT pentru domeniul juridic se pot inscrie intr-un accelerator de afaceri din Austria

Fonduri-firme_1.jpg

Startup-urile si IMM-urile romanesti active in sfera tehnologiei dedicate domeniului juridic se pot inscrie intr-un accelerator de afaceri organizat de de sapte firme de avocatura din Austria. Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 27 ianuarie 2019.

Programul se adreseaza companiilor care dezvolta solutii digitale pentru domeniul juridic bazate pe tehnologii de tipul machine learning, inteligenta artificiala, platforme, tehnologii semantics sau blockchain, si care lucreaza la solutii pentru domeniul juridic referitoare la managementul relatiei cu clientii, managementul juridic, tranzactii, business development sau analiza datelor, explica organizatorii acceleratorului Legal Tech Hub Vienna (LTHV).

Programul a fost lansat in luna octombrie a anului trecut de catre firmele de avocatura: Dorda, Eisenberger Herzog, Herbst Kinsky, PHH Attorneys at Law, Schoenherr, SCWP Schindhelm si Wolf Theiss. „Obiectivele LTHV sunt: cresterea eficientei interne, digitalizarea proceselor existente, analizarea si automatizarea noilor operatiuni, precum si dezvoltarea de servicii digitale si noi modele de afaceri”, au mai anuntat reprezentantii programului.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.