A aparut un nou episod Manny&Planny

RG_Happy_ProjectsIn acest episod, aflam ce a facut Manny la Happy Projects, ce a discutat cu Roland Gareis si Codrin Nicolau, dar si ce solutie ofera un reprezentant ADR Nord-Est pentru dilema privind rolurile unui manager de proiect, daca acesta trebuie sa indeplineasca si functia de subject-matter expert.

Manny: Exact! Chiar am vorbit si cu un manager de proiect acolo, cu Codrin Nicolau. Codrin are un doctorat in managementul riscului si este manager de proiect la Roland Gareis Consulting. Cum stateam eu mic pe langa el, caci el e un om mare, cu barba neagra si parul incaruntit, iar pe cat de mare, pe atat este de maret, imi spunea cum oamenii se asteapta la un tatuc care sa le stie pe toate, care sa poata duce proiectul mai departe, ei facand un efort minim.

Planny: Am mers si eu zilele trecute la o sesiune de informare despre proiectelor pe POR din regiunea Nord-Est. A venit un tip, Gheorghe Harja ii zice. Harja este seful Organismului Intermediar Nord-Est pentru POR si la un moment dat a zis o chestie foarte interesanta, vizavi de dezbaterea din cadrul tuturor comunitatilor de manageri de proiect, si anume: daca managerul de proiect trebuie sa fie si subject-matter expert. Harja are o solutie practica si amuzanta pentru toti cei aflati in dubiu. El zice asa…

Pentru a afla ce solutie ofera Gheorge Harja, puteti citi continuarea episodului aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.