A doua editie a Misiunii economice Afaceri.ro Chisinau va avea loc pe 20 martie 2015

ChisinauVesti bune pentru intreprinzatorii din Iasi si din regiune, interesati de crearea de contacte, parteneriate noi sau extinderea afacerilor in Republica Moldova: Misiunea economica Afaceri.ro Chisinau revine cu o editie dedicata companiilor din energie, constructii si nu numai. Evenimentul va avea loc pe 20 martie 2015 la Centrul International de Expozitii Moldexpo. Acesta este organizat de Arhipelago, APEC, Finantari.md, Moldexpo.

Misiunea economica Afaceri.ro Chisinau 2015 cuprinde, pe langa participarea laConferinta Internationala Afaceri.ro Chisinau 2015, numeroase activitati si surprize pentru participanti.

Pe durata deplasarii pe traseul Iasi-Chisinau-Iasi cu autocarul Afaceri.ro, acestia vor avea oportunitatea de networking and training on the road. Odata ajunsi in capitala moldoveneasca, delegatia din Romania va face o vizita la standurileExpozitiei Internationale Moldconstruct, targ specializat de tehnologie, echipamente, scule si materiale pentru constructii, editia a XX-a, si ale Expozitiei Internationale Moldenergy, specializata pe tehnologii de conservare a energiei, instalatii termice si de alimentare cu gaze, echipamente de conditionare a aerului, editia a XIX-a. Ziua se va incheia in forta, printr-o sesiune de networking informal la Cramele Milestii Mici.

Una din principalele activitati din cadrul acestui fenomen este Conferinta Internationala Afaceri.ro Chisinau 2015. Aceasta va cuprinde doua dezbateri de actualitate de tip Dilemmas and Decisions, pe urmatoarele teme: Eficienta energetica (Bune practici, Modele de afaceri, Finantari, Modele europene) si Oportunitati pentru constructii (Proiecte europene, Achizitii publice, Solutii tehnice moderne). Ulterior, cei prezenti vor lua parte la unBusiness networking event util si interactiv.

Agenda evenimentului, informatii despre speakeri si alte detalii depre Misiunea economica si  Conferinta Internationala Afaceri.ro Chisinau puteti afla accesand pagina web http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-chisinau-2015/.

Daca va doriti sa profitati de proiectul care va poate oferi posibilitatea de a intra in contact cu mediul de afaceri din Republica Moldova, de a deschide filiale in aceasta zona geografica si de a incheia noi parteneriate, va invitam sa faceti parte din delegatie prin completarea formularului de inscriere: Inscrieri Misiunea Economica Afaceri.ro Chisinau (costul este de 100 euro/persoana).

Mentiune: doar companiile selectate vor putea participa la eveniment!

Eveniment realizat cu sprijinul partenerilor: Exonia, Autonom, Idilis, Papioane Kruger, Risco, Tehnopolis, Entreprise Europe Network, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Economic Zoom, Fundatia Post Privatizare, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, ManagementulProiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top