Administratia Nationala a Penitenciarelor selecteaza un ONG cu experienta in grupuri vulnerabile

ANP_penitenciare.jpg

ANP_penitenciareAdministratia Nationala a Penitenciarelor, in calitate de promotor al proiectului “Stabilirea unui mecanism ecologic de reintegrare sociala a detinutilor”, propus spre finantare in cadrul programului RO 23 “Servicii corectionale, inclusiv sanctiuni non-privative de libertate” finantat in cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014, anunta organizarea procedurii de selectie a unui ONG cu experienta in domeniile: grupuri vulnerabile, construirea de case ecologice, campanii de promovare.

Aplicantii sunt invitati sa depuna o cerere de participare insotita de toate documentele care se regasesc pe site-ul Administratiei, pana la data de 14.02.2014, ora 10, la registratura Administratiei Nationale a Penitenciarelor, Str. Maria Ghiculeasa, nr. 47, Sector 2, Bucuresti.

Aplicatiile vor fi deschise in data de 17.02.2014, ora 10, la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Eventualele solicitari de clarificari se pot transmite, pana pe data de 11.02.2014, catre Adrian Luca, prin e-mail: [email protected].

Documente anexate:

Formular de candidatura (PDF)Metodologie selectie ONG (PDF)

Sursa: Administratia Nationala a Penitenciarelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.