Premierul Ponta cere finantarea sporturilor din fonduri europene

Victor_Ponta_tribuna.jpg

Victor_Ponta_tribunaSportul ar trebui sa se afle printre domeniile prioritare de finantare in proiectul Acordului de Parteneriat privind utilizarea fondurilor UE in perioada 2014-2020, crede premierul Victor Ponta.

Acesta i-a cerut ministrului de resort, Eugen Teodorovici, sa includa sportul pe lista de prioritati. “O mentiune speciala, o fac public, sa puneti acolo si sportul, la prioritati care trebuie finantate, ca l-ati uitat pe sport – toti zicem ca-l sustinem – dar cred ca putem sa construim un stadion, o sala de sport, ne ajuta mai mult decat multe alte zone unde cheltuim bani. La propunerea doamnei Tocala (secretarul de stat in Ministerul Tineretului si Sportului, Carmen Tocala-n.r.) si la insistenta mea, va rog sa dati posibilitatea finantarii din fonduri europene unor proiecte de acest gen”, a subliniat primul-ministru.

Sursa: Guvernul Romaniei

Ar trebui sa fie inclus sportul printre ariile de finantare prioritare in perioada 2014-2020? Spuneti-va parerea in sectiunea de comentarii!

 

One thought on “Premierul Ponta cere finantarea sporturilor din fonduri europene”

  1. laurentiu spune:

    Buna ziua , incerc de foarte mult timp sa termin un proiect de finantare a un club sportiv de padel in mediul urban.Asi dori sa stiu ce sanse de obtinere a acestor fonduri sunt pentru anul urmator 2014.Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.